Säsongen för motionslopp går mot sitt slut..

Hej cykelvänner!

Nu så börjar säsongen för motionslopp lida mot sitt slut o det börjar bli dax att skicka in kvitton för ersättning för de lopp ni kört 2015, de ska innehålla betalningskvittot med namn som verifierar att ni kört loppet. Kan även vara utdrag från internetbetalning. Utbetalning sker naturligtvis bara till betalande medlemar 2015, och förstahand till dem som hjälpt till i av HGIF anordnade tävlingar. Maila till cykel@hgif.nu för att få mer info samt adress att skicka kvitton till. Skicka in era kvitton senast 1/11.

Kolla även i cykelsektionens Facebook sida där vi har mer info om de gemensamma träningar vi kör.

Hoppas på att kunna köra uppstart möte 2016 nångång v10-16 då vi samlas för att snacka ihop oss om kommande träningar o tävlingar, tills dess cykla på i mörkret och glöm inte de tunga benpassen på gymmet!

Mvh Johan Svensson

Innan start för ett antal HGIF cyklister i ett sub10 gäng tillsammans med kollegor från hedens ck (P7)

Innan start på Vätternrundan 2015 för ett antal HGIF cyklister i ett sub10 gäng, tillsammans med kollegor från hedens ck (P7)

Posted in Cykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *