Friidrottare på glid!

Friidrottsektionen hade 3 tjejer på glid i Tjejvasan, samt en duktig kille och en lite segare tjej i Vasaloppet.

Snabbast på Tjejvasan var Helene Arvling med 2.20.11 sen kom Karen Ljungman på 2.29.45 och Irene Andreasson-Strid på 3.14.31.Under de mest perfekta förhållanden, minus 6 i starten, strålande sol, spår som rälls, skidåkning när det är som finast.

På Vasaloppet kom Fredrik in på tiden 7.09.02 och Karen Ljungman hade tiden 10.16.24, vilket räckte till plats 3 i sin åldersklass. Också detta lopp hade fina förhållande, förutom en jobbig motvind, men det fanns ganska så bra spår hela dagen.

Det deltog även friidrottare i Öppet Spår, men dessa resultat får  skidsektionen redovisa.

 

Staffan Larsons foto lånad från facebook

Posted in Friidrott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *