Tennissektionen

Game, set and match!

Senaste inläggen om tennissektionen

Lite historik och lite aktualitet

Tennisen har liksom kasernerna på Galgberget visat prov på konsten att överleva. HGIF har under åren haft olika namn och föreningens ekonomi har inte alltid varit lika stark som idag. I ett styrelseprotokoll från 1933 framgår: ”Beslöts att sporten tennis ej skulle avföras från föreningens program men att föreningen ej iklädde sig ytterliggare utgifter för […]

Beskrivning av sektionens verksamhet

Inom tennissektionen spelas det tennis. Sektionen har nyttjanderätt på tennisbanan vid Lv 6.

Slå  ett slag  för  HGIF !
Det gör tennissektionen, just nu under inomhussäsongen med seriespel för veteraner i Sydsvenska serien div 2 för herrar 65.

Vårt lag har vunnit två lagmatcher och förlorat en. Vi har spelat mot Karlskrona, Båstad och Helsingborg. Nu vänder serien.

Vinner vi bortamötet 9 januari i Karlskrona talar mycket för att vi tar serien och får spela i division ett. Bilderna till höger är från vår hemmamatch mot Karlskrona där vi vann singelmatcherna men förlorade dubbeln. Den första matchen gick till supertiebreak där vår Orvar Bengtsson vann. Innan dess hann han med att rädda inte mindre än sju matchbollar.

Mer om veteranserien kommer under våren och då kommer även information om möjligheterna att spela på plexipave banan vid idrottsplatsen.

För tennissektionen: Jarl Wallefors

Tennissektionen

Ansvarig: Jarl Wallefors

Maila